Konec?

Drazí kamarádi,

Grabmasters 2017 je historií, odpočítávání do začátku příštího ročníku běží a nám nezbývá nic jiného, než vydržet těch 359 dní. Pro nás patří tento nedělní večer k nejsmutnějším okamžikům. Nedá se nic dělat, musíme čekat. Při závěrečném ceremoniálu jsme se snažili na nikoho a na nic nezapomenout, ale určitě se nám to nepovedlo. Bylo to hektické, plné emocí a navíc byla tma.

Ještě jednou bychom proto rádi poděkovali všem, kdo nám pomáhali, podporovali nás jak v přípravách, tak i během turnaje. Děkujeme všem partnerům turnaje za ceny, které nám pro vás dodali, děkujeme hřišti za luxusní podmínky v takřka nesmyslném počasí, děkujeme holkám v kuchyni, ale hlavně děkujeme vám všem. Bez vás by totiž náš turnaj neexistoval. Nesmírně si vážíme vaší přízně a hlavně toho, že se k nám vracíte, protože to je nejbáječnější způsob, jak naši snahu ocenit.

Gratulujeme těm nejlepším k jejich výkonům, ale zároveň oceňujeme všechny ostatní, pro které je čtyřdenní turnaj daleko větším výkonem! Jste borci!

Zachovejte nám přízeň a nezapomeňte, že i nadále budeme dodávat informace jak na facebookovém profilu, tak i na těchto stránkách. Letošní Grabmasters totiž skončí až začátkem toho příštího!