Večeře šampiónů

Další tradiční součástí turnajové středy je Večeře šampiónů, tedy slavnostní příležitost, která je mezi hráči velice oblíbená a vyhledávaná. Drobná modifikace oproti originálu v Augustě totiž zve ke stolu Grabmasters nejenom bývalé vítěze turnaje, ale všechny hráče aktuálního i předchozích ročníků, kteří mají chuť na něco dobrého.

Loňský vítěz Ondra Lieser zapojil do příprav téměř celou rodinu, takže se jednalo o mnoho chodů. Hlavní atrakcí byly samozřejmě produkty pocházející z grabštejnské udírny, která chrlila nejrůznější pochoutky mezi nimiž převládalo maso veselých vepříků. Následovaly pochoutky z kuchyně šampiónovy přítelkyně a maminky a příjemné večerní pokouřeníčko s trochou alkoholu. Prostě luxusní večírek, kterým letošní turnaj definitivně odstartoval.

Neznáme detaily, jak probíhá večeře šampiónů na Masters, ale u nás hostitel nejenom sestavuje menu. Když je vše připraveno, tak se o hráče důsledně stará, připravené pochoutky sám servíruje, kontroluje, zda mají všichni všeho dost a zároveň se ve svém zeleném saku stará i zábavu.

Vítězové se mění, ale zábava zůstává.