Jídelní lístek ročníku 2020

Mezi klíčové informace každého ročníku Grabmasters patří rozhodně jídelní lístek. Grabštejnská domácí kuchyně je známou položkou na seznamu věcí, na které se hráči Grabmasters těší. Nejedná o žádné mimořádné experimenty, ani o kulinářské výstřelky. Na Grabštejně se vaří převážně tradiční jídla a důraz se klade na kvalitní zpracování a božskou chuť.

Stejně jako v předchozích letech vládne v kuchyni Andy Škrašková a její skřítci pomocníci, mezi které se letos zařadí Radka Kellerová, sám velký Honza Šefčík a ze sekačky občas seskočí Radek Čížek. Skřítci se samozřejmě v průběhu jednotlivých ročníků mění, protože ne každý skřítek zvládne nápor Grabmasters, ale Andy zůstává a s ní i vaše oblíbená kvalita.

čtvrtek svíčková pečeně s houskovým knedlíkem
sekaná s vařeným bramborem
pátek scotish beef
kuřecí čtvrtka s vařeným bramborem
sobota kuřecí směs s rýží
vepřové výpečky se špenátem, zelím a bramborovým knedlíkem
neděle Honza Šefčík bude grilovat vepřové a kuřecí steaky

Pro každé kolo dostanou před startem hráči samozřejmě svačinu do bagu a v dopoledních hodinách bude v klubovně k dispozici i něco sladkého k ranní kávě.