Jídelní lístek ročníku 2020
Mezi klíčové informace každého ročníku Grabmasters patří rozhodně jídelní lístek. Grabštejnská domácí kuchyně je známou položkou na seznamu věcí, na které se hráči Grabmasters těší. Nejedná o žádné mimořádné experimenty, ani o kulinářské výstřelky. Na Grabštejně se vaří převážně tradiční jídla a důraz se klade na kvalitní zpracování a božskou chuť.
Stejně jako v předchozích letech vládne v kuchyni Andy Škrašková a její skřítci pomocníci, mezi které se letos zařadí Radka Kellerová, sám velký Honza Šefčík a ze sekačky občas seskočí Radek Čížek. Skřítci se samozřejmě v průběhu jednotlivých ročníků mění, protože ne každý skřítek zvládne nápor Grabmasters, ale Andy zůstává a s ní i vaše oblíbená kvalita.
čtvrtek | svíčková pečeně s houskovým knedlíkem |
sekaná s vařeným bramborem | |
pátek | scotish beef |
kuřecí čtvrtka s vařeným bramborem | |
sobota | kuřecí směs s rýží |
vepřové výpečky se špenátem, zelím a bramborovým knedlíkem | |
neděle | Honza Šefčík bude grilovat vepřové a kuřecí steaky |
Pro každé kolo dostanou před startem hráči samozřejmě svačinu do bagu a v dopoledních hodinách bude v klubovně k dispozici i něco sladkého k ranní kávě.