Vstupenky

Je známo, že Masters začíná až v neděli druhou devítkou, ale vstupenky bývají vyprodané již dávno před tím, než je odehrán první úder týdne. Tak je to oficiálně.

Stejně, jako všude jinde na světě i do Augusty se dají vstupenky pořídit jinde, než na oficiálních prodejních místech. Prodávají se zejména na nejrůznějších aukčních serverech a rozhodně nejsou levné.

Ceny se pohybují již nyní na 372 dolarech na pondělní tréninkové kolo. Na úterý a středu stojí nyní vstupenka na těchto portálech 400 resp 782 dolarů.

Pokud máte zájem o všechny čtyři hrací dny, cena balíčku se pohybuje okolo 4000 dolarů. A kdybyste snad chtěli v Augustě strávit celý týden, tedy včetně tréninkových kol, bude ta sranda stát přibližně 6800 dolarů.

Ceny se ovšem neustále mění. Vlivy jsou nejrůznější. V loňském roce, například, než svou účast potvrdil Tiger Woods, pohybovaly se týdenní balíčky okolo 9400 dolarů. Jakmile Tiger oznámil, že se turnaje zúčastní, ceny vyskočily na 10500 dolarů.

Proto bychom rádi i my upozornili diváky, že není na místě otálet. Tiger zatím Augustu nepotvrdil a proto není vyloučeno, že se objeví na Grabštejně, což by mohlo způsobit pěknou paseku. Jediné štěstí, že na Grabmasters mají diváci zatím vstup volný!

zdroj: www.golf.com