Naděje umírá poslední!

Do startu Grabmasters 2017 zbývá 30 dnů a jak jsme slíbili, u této příležitosti jsme pro některé z vás připravili malé překvapení. 

Jak bylo řečeno již včera, naděje umírá poslední a aby tato lidová pranostika platila i na Grabmasters, rozhodli jsme se, že z náhradníků vylosujeme dva, kteří bez ohledu na jejich pozici v seznamu dostanou „divokou kartu“ a přímý postup do startovní listiny. 

To je důvod, proč je důležité být na seznamu náhradníků. Pokud tam tedy ještě nejste a máte zájem o hru, neváhejte! Čas se krátí!

Losování proběhne 25. března na Grabštejně a na jeho regulérnost dohlédne, jak tomu už tak bývá, dr. Talíř. Samozřejmě i kdokoliv z vás může na Grabštejn dorazit a losování certifikovat osobním dohledem. 

Pravdou totiž je to, že nápad s losováním přišel již dávno, ale podvědomě jsme se mu bránili, protože bude velice těžké přesvědčit ty, kteří vylosováni nebudou o tom, že losování bylo poctivé a že nemáme žádný zájem na tom, aby byl vylosován ten který hráč. Nakonec jsme se ale rozhodli, že i s rizikem podobného obvinění tuto možnost dvěma z vás dáme. A navíc, jak již bylo napsáno, kdokoliv může přijít a sám se přesvědčit, že vše proběhlo známým poctivým grabštejnským neovlivnitelným losováním.