Proquip obléká i Ryder Cup

Další společností, která se rozhodla v roce 2017 spojit své jméno s Grabmasters je firma ProQuip. Na českém trhu je to sice značka relativně v začátcích, ale celosvětově se jedná o zavedeného výrobce a dodavatele špičkového golfového oblečení. Proto nás toto spojení velice těší. 

 

ProQuip je prémiovou Skotskou značkou a zároveň světovým leaderem ve výrobě  funkčního golfového oblečení do deště a větru.

První produkty byly navrženy na základě pozorování přírody – obtékáním vody kolem kachního peří. Z jednoduchého hydrofilního jevu se v roce 1980 zrodila značka ProQuip, která je díky svým mimořádným funkčním vlastnostem považována za jedno z nejkvalitnějších oblečení v golfovém Světě, odolné vůči všem povětrnostním podmínkám. Proto je více jak 30 let preferovaným dodavatelem oblečením do deště pro Americký i Evropský Ryder Cupový tým (déle, než jakýkoliv jiný výrobce golfového oblečení)

ProQuip je zavázána dodáváním nejkvalitnějšího profesionálního oblečení a od roku 2014 je značka zastoupena také v ČR a na Slovensku.