Startovní listina pro 1. a 2. kolo – systém

Každý rok úporně pracujeme na vylepšení našeho turnaje a hledáme cesty, jak hráčům turnaj zpříjemnit. Ne všechny kroky se setkávají s pochopením, je to však jediná cesta, jak se posouvat vpřed. 

Pro 7. ročník jsme se rozhodli změnit způsob registrace hracích časů pro 1. a 2. kolo. Nový způsob se sice drží prapůvodní myšlenky, že v prvních dvou kolech, která se hrají v pracovní dny, necháváme hráčům možnost najít si svůj ideální čas, ale zároveň od něho očekáváme že zamezí vysoké chybovosti původního chaotického.

Zcela se mění komunikace se Soutěžním výborem, který za startovní listiny zodpovídá (jeho složení najdete v sekci „Výbory“). Loučíme se s dosavadním systémem, kdy si každý mohl zakliknout svůj požadavek na webu. Docházelo totiž opakovaně ke zmatkům a reklamacím a pro všechny to bylo nepříjemné, což je to poslední, co bychom na Grabmasters očekávali. Nemyslíme si, nikdy jsme si nemysleli a co víc …. ani si nikdy myslet nebudeme, že by kdokoliv cokoliv dělal úmyslně, ale občas se prostě každý z nás uklikne a tomu bychom se chtěli novým systémem vyhnout. Takže pro svůj hrací čas na čtvrtečnía páteční kolo musíte udělat následující:

  1. Zvolte si parťáky do svého tříčlenného flightu
  2. Zvolte si hrací čas, který vám vyhovuje
  3. Napište e-mail na adresu tomca@old.grabmasters.cz
  4. Sledujte přehledy v záložce Tee Time, kde budou vaše požadavky aktualizovány

Neslibujeme, že váš hrací čas bude 100% akceptován. V případě, že bude již obsazen, zařadíme vás na nejbližší volný čas.

Pokud nemáte vybrané parťáky, nevadí, první bod prostě přeskočte a začněte rovnou druhým. Neúplné flighty budou doplněny hráči, kteří žádný požadavek nepředložili.

Startovní listiny pro první dvě kola budou uzavřeny 8. dubna 2019 ve 20.00