Ubytování

Grabmasters je turnaj, který klade na hráče nejvyšší nároky a ty je nutno podpořit patřičnou přípravou a hlavně odpočinkem v klidném prostředí. Při čtyřdenním turnaji je ubytování v dějišti  pro přespolní téměr podmínka a proto bychom zájemcům rádi doporučili ubytování ve spřátelených penzionech, aby nemuseli hledat.
  • Villa Rosemary v Liberci
Penzion Villa Rosemary poskytuje levné kvalitní ubytování v nejkrásnější části města Liberec, uprostřed parku a přesto téměř v centru města.
Poloha penzionu zaručuje naprostý klid a přitom do centra města se pěšky dostanete během pár minut. V blízkém okolí najdete ZOO Liberec, Botanickou zahradu, Severočeské museum, kulturní centrum Lidové sady, plavecký bazén a další atrakce.
Chápeme, že nabízené atrakce vás asi moc neosloví, ale výčet barů, restaurací, hospod a náleven by byl podstatně delší.
  • Penzion Morgenstern Chotyně
Ubytování v apartmánech, v klidném prostředí s velkou zahradou, altánem a moderním bazénem (kde si můžete na začátku dubna ještě celkem slušně zabruslit), společenskou hernou. V blízkosti najdete hrad Grabštejn, Lužické hory, skály, řeku, koupání a hraniční přechod do Polska, který by mohli určitě dobře využít slezští hráči, kteří neprojdou cutem.
  • Penzion La Campagna Hrádek nad Nisou
Ve všech prostorách penzionu je přísný zákaz kouření. Bereme ohledy na alergiky a proto neubytováváme zvířata. No, nejsem si úplně jistý, jestli jsme většinu zájemců po přečtení prvních dvou vět neodradili. Ruku na srdce, kdo z vás přichází v úvahu na ubytování v tomto penzionu?
Pokoje jsou zařízeny na úrovni ***, ale nejsme hotel. Ubytování se nachází v klidné části obce Hrádek nad Nisou v těsném sousedství parku. Součástí penzionu je i restaurace se skvělou gastronomií.