Informace pro kamarády (diváky)

Vážení kamarádi, jak jistě víte, 5. dubna 2017 ve 14.00 začíná na grabštejnském hřišti oficiální program 5. ročníku turnaje Grabmasters.

Protože i vy jste samozřejmě během celého turnaje na Grabštejně vítáni a i pro vás je připraven doprovodný program, rádi bychom si shrnuli fakta a termíny.

  • 5. dubna – ve středu se odehraje odpolední miniturnaj na grabštejnské akademii
  • 6. dubna – ve čtvrtek od 7.30 budou hráči startovat na velkém hřišti. Flighty jsou rozprostřeny do celého dne
  • 7. dubna – v pátek už se hraje 18 jamek a hřiště bude plné od 7.30 až do pozdních odpoledních hodin
  • 8. dubna – sobotní kolo bude opět 18ti jamkové a flighty již budou řazeny podle průběžných výsledků, tedy ti nejlepší budou startovat jako poslední
  • 9. dubna – finálové kolo – stejné podmínky jako v sobotu, očekávaný příchod posledního flightu na poslední green očekáváme mezi 17. a 18. hodinou

Startovní listiny jednotlivých kol a průběžné výsledky budou zveřejněny každý den ve večerních hodinách na našem webu, který právě čtete.

Věříme, že i když nemáte možnost hrát, najdete si cestu mezi nás a přijdete se podívat, jak si s nástrahami hřiště poradí naši hráči. Slíbit vám můžeme špičkové výsledky a navíc nabízíme i možnost podívat se, jak hřiště zvládne jeden z našich nejlepších profesionálů – Ondřej Lieser.