Detaily k registraci do Grabmasters 2018

Rok 2018 odstartoval a to znamená, že se další ročník Grabmasters blíží. Jak jsme vás již informovali, 6. ledna 2018 ve 22.00 bude spuštěno přihlašování do 6. ročníku.

Registrace bude probíhat výhradně přes naše webové stránky – www.old.grabmasters.cz – kde bude od okamžiku spuštění k dispozici tlačítko „registrace“. Samotnou registraci provedete vyplněním jednoduchého formuláře, kde se vyplňuje jméno, příjmení, mailová adresa a telefonní číslo. Tyto informace budou použity výhradně pro komunikaci s hráči a zasílání důležitých informací týkajících se turnaje.

Poslední položkou, která se při registraci vyplňuje, je splnění kvalifikačních podmínek. Seznam kvalifikačních podmínek je součástí přihlašovacího formuláře. Pokud některou z nich splňujete, zaškrtněte příslušné zaškrtávací políčko. Pokud ne, nevadí, stejně se můžete do turnaje přihlásit a doufat, že vám bude uznána kvalifikační podmínka „ukecání Forbyho“.

Po vyplnění a odeslání přihlášky budete zprávou na uvedenou mailovou adresu informováni o úspěšné registraci. Pozor, toto potvrzení neznamená přijetí do turnaje, nýbrž pouze informaci, že přihláška byla úspěšně zaregistrována. O přijetí do turnaje budete informováni mailem v následujících dnech. Buďte, prosím, trpěliví, protože v případě, že nesplňujete žádnou z podmínek, musíte počkat, až budou zaregistrováni hráči, kteří podmínky splňují.

Upozornění pro hráče, kteří splnili některou z kvalifikačních podmínek: vaše hrací místa jsou rezervována do 31. ledna 2018. Pokud se do tohoto termínu nepřihlásíte, nebudeme moci vaše hrací místa nadále blokovat.

Přejeme vám hodně štěstí při přihlašování a pro jakékoliv dotazy jsme k dispozici na mailové adrese tomca@old.grabmasters.cz