Nespoléhejte na falešnou formu

V dnešní době sociálních sítí ví každý o každém téměř vše. Nebudu se pouštět do polemiky, jestli je to dobře nebo špatně, prostě to tak je. Pro nás to ovšem své výhody rozhodně přináší. Například máme poměrně slušný přehled o tom, kde a jak se naši hráči připravují na turnaj.

Samozřejmě jsou mezi námi lenivci, kteří celou zimu odpočívají, jsou tací, kteří spoléhají na falešnou formu a proto vezmou hole do ruky až na startu prvního hracího kola, ale jsou i hráči, kteří se zodpovědně připravují na turnaj. Jsou mezi nimi dokonce i takoví nadšenci, kteří trénovali již v době, kdy ještě ani neměli svou účast na Grabmasters jistou.

Pro inspiraci jsem vám připravil několik ukázek. Třeba vám také dojde, že už nezbývá ani měsíc a že fakt už není čas otálet. Do turnaje zbývá posledních 27 dnů!!!


Ondra Lieser od Vánoc tvrdě maká ve Španělsku (asi by chtěl svůj loňský triumf zopakovat).

 

Petr Dědek zahájil přípravu na turnaji European Tour v Jihoafrické republice. Podmínky sice nebyly moc podobné Grabštejnu, ale přivykl alespoň na reálné výsledky.

 

Jan Blondýna Martiník krotil v Mexiku krokodýly. Nejsem si jistý, jestli mu je dokážeme zajistit, ale každá dovednost se počítá.

 


 

Augustín Popelák tvrdě dře od začátku roku na Molitorově. Mráz ani sníh ho zatím nezastavil.

 

Tomáš Petrášek – ani fotografové nemohou přípravu zanedbat. Tomáš Petrášek se rozhodl otestovat pískové filtry v Emirátech. Můžeme se těšit na extrémně kvalitní fotky našich ran z bunkerů.

 

Ota Mrákota – fotograf finalového kola se tradičně chystá v Itálii, ale neodpustil si účast na Jizerské 50.

 

Michal Jeřábek – sice to bude jeho první ročník v roli hráče, ale fyzickou kondici postivě ladí v Rakouských Alpách.

 

Miroslav Lidinský – další Grabmasters panic, který přecenil své síly. Trénink ran z písku může být fakt frustrující. Buďte opatrní, protože i vám by se mohlo stát, že skončíte zcela vyčerpaní na dně bunkeru a nikdo vám nepomůže ven. To ovšem není případ Miroslava Lidinského. Ten totiž bude od pátka bojovat o medaile v Pchjongčchangu, takže držíme palce!!!

 

Michael Jon se letos zaměřil zejména na logistickou stránku Grabmasters – aktuálně piluje sametová přistání v Singapůůůru.

 

David Forbelský ve volné čase plní náměstí a stadiony, ale i tak si najde chvilku, aby se pomodlil v kolébce golfu před legendárními kamennými tvářemi golfistů dávno zesnulých.