50 dní do startu

Sezóna 2020 je již v plném proudu, tréninková kola probíhají se železnou pravidelností a proto je nejspíš již na čase informovat ty z vás, kteří nepatří mezi šťastné příjemce pozvánky, jak se mohou do 8. ročníku Grabmasters přihlásit.

Pozor! Přihlášení samo o sobě nezaručuje účast v turnaji. Letos je to zatím pouze projevení zájmu o účast. Pozvánek bylo potvrzeno opravdu hodně, mnozí hráči také využili kvalifikační podmínku 13 a ukecali Forbyho, takže volných míst moc nezbývá. Není ovšem důvod házet do žita, protože scénář je každý rok stejný a vždy se na poslední chvíli několik míst uvolní.

Proto je velice důležité se co nejrychleji po spuštění přihlašování zaregistrovat, protože čas registrace určuje vaši pozici na lavičce náhradníků. Potom už jenom budete čekat, jestli se vám ozveme a potvrdíme vám postup mezi přijaté hráče.

29. února 2020 ve 22.00 se na první pozici menu webu Grabmasters objeví tlačítko „Registrace“, kterým se prokliknete do přihlašovacího formuláře. V něm vyplníte jméno, příjmení, členské číslo ČGF, telefonní číslo a mailovou adresu a potvrdíte. Potvrzením bude vaše registrace zařazena do naší databáze. Je to rychlé a jednoduché.

Přejeme vám hodně štěstí a věříme, že nebudete zklamaní.