OFICIJÁLNÍ STEJTMENT BÓRDU OF GOVERNORS K SITUACI S KORUNAVIRUSEM

Situace není prča a my se jí, především ve vašem zájmu, zajímáme. Intenzivně. Board of Governors při zasedání krizového štábu (které trvalo velmi dlouho a místo bylo tajné, aby se předešlo úmyslné infikaci členů Board of Governors některou z vlád nebo neziskových organizací ve snaze ovládnout celý turnaj a přisvojit si ho) prošel několik řešení a nyní by vás, účastníky i kamarády, chtěl touto cestou s procesem seznámit co nejdetailněji je to možné, zároveň však také co nejstručnější cestou.

Seznam všech navrhovaných opatření,

1) Všem účastníkům na příjezdu měřit teplotu. Pokud možno ještě na mostě přes Václavický potok, který hráči musí překonat. Václavický potok sám o sobě strategicky zabraňuje možnost dostat se do areálu bez kontroly. V tomto botlneku, těsně před Kroupa Lejn, spolupracovat na tomto nesmírně důležitém procesu pro zachování bezpečnosti účastníků s dobrovolnými hasiči z Chotyně a Městskou policií z Hrádku nad Nisou.

2) Nevpustit do areálu nikoho, kdo byl mezi 29. 2. 2020 23:58 až 1. 3. 2020 00:16 v Itálii na lyžích, ať už se jedná o sjezdovky, běžky, speedski nebo lyže vodní.

3) Nevpustit do areálu nikoho, kdo byl mezi 1. 12. 2019 až 31. 3. 2020 v Číně na jakékoliv návštěvě kohokoliv. Především pak Vratislava Mynáře, Martina Nejedlého a Jaroslava Tvrdíka. Mimochodem si o to dost koleduje svým posledním rozhodnutím – účastnit se summitu v Číně – taky Miloš Zeman…

4) Nevpustit do areálu nikoho, kdo nerozumí slovům karanténa, teploměr, vyplázni jazyk a podobně, nebo nebude mít kvalitní odpovědi na otázky „Proč máš tak červené oči?“ nebo „Jak dlouho se už takhle motáš?“.

5) Nevpustit do areálu nikoho, kdo si chce pořád s někým potřásat rukou (podezřelé, možnost úmyslné infikace, podporující některé konspirační teorie, jako třeba že lidé z Georgie by nejradši viděli Grabmasters v bankrotu).

6) Zakázat podávání rukou před hrou u všech účastníků i návštěvníků.

7) Zakázat podávání rukou po hře u všech účastníků i návštěvníků.

8) Umístit na záchody kamery, aby bylo možné identifikovat každého, kdo si ruce neumyje. Za tímto účelem bude sestavena speciální dozorová krizová komise, složena z dvojice muž a žena. Abychom naplnili všechna správná genderová očekávání, bude žena dozorovat pánské toalety a muž toalety dámské.

9) Zákaz objímání a líbání napříč genederovým spektrem.

10) Nejenom při hledání míče povinně udržovat rozestupy minimálně na napřažený driver,  dlouhé puttery jsou povoleny ba dokonce vítány.

11) Nepustit po následující dva týdny, jeden den, čtyři hodiny, sedmnáct minut a šest vteřin ven z areálu nikoho, kdo poruší body 6) až 10).

12) Zřídit karanténní oddělení v provizorním stanu v lese mezi dvojkou a trojkou. Rum na grog bude podáván s 50% slevou, k dispozici bude bankomat a směnárna, a to Po-Pá od 09:30 do 14:30.

13) Rozmístit dezinfekční gely a roztoky na všechna odpaliště a greeny.

14) Rozmístit papírové kapesníky na všechna odpaliště a greeny.

15) Vykoupit všechnu mouku a těstoviny v okruhu 100km.

16) Vykoupit všechen toaletní papír v okruhu 106km (nebojte, ten, co jsme už ukradli s nasazením vlastních životů v Hong Kongu, bude pro vás zdarma).

17) Zakázat olizování svého míče před jeho vrácením zpět.

18) Zakázat olizování všech míčů.

19) Červenou barvou vyznačit na parech tři jednu, na parech čtyři minimálně dvě a na parech pět alespoň tři kýchací zóny. Zakázat kašel úplně.

byl jednomyslně zamítnut!

Buďte všichni zdraví a těšíme se na viděnou.

Board of Governors.

PS: Už v minulosti se rozmohla epidemie hraní o pětikoruny. Po bádání a posouzení situace jsme se rozhodli epidemii pětikrounavirusu plně tolerovat i letos.

text: MJ
photo: MJ