Prohlášení chairmana chairmanů

Stanovisko chairmana chairmanů Grabmasters: Plebs si často myslí, že my chairmani jen sedíme v křeslech a záležitosti, které tolik trápí ty ubožáky dole, nás nezajímají a jen počítáme dolary a centy. Nic nemůže být vzdálenější pravdě. I sám velký já Forby jsem již zaslechl o jistých trablech sužujících poddané. Jde o ten virus, však vy víte.

Takže jsem se uvolil a vydal stanovisko: Corona je svině! Pít se stejně nedá.

A co se týče rozhodnutí jiného chairmana, toho ze Strorchnestu , že se prý nesmí organizovat sportovní a kulturní akce, kde je najednou víc jak 100 nebo kolik lidí. Takže Grabmasters, jak uzná každý, kdo na něm kdy byl, má do kulturní akce poměrně daleko. Asi jako zpěv mě Forbyho do zpěvu Luďka. Kdo neslyšel mě Forbyho zpívat má štěstí. Ti, co ano, to potvrdit už nemohou, takže vám nezbývá než jako obvykle mě Forbyho poslechnout. O sportovním golfu se sice trochu mluvit dá, ale že by na Grabmasters podalo sportovní výkon 100 hráčů najednou je taky představa natolik absurdní, že je snad normálnější věřit, že Andrej nemá střet zájmů. Navíc většina z vás úplně přesně ví, že golf najednou hraje tři, čtyři, pět, výjimečně šest až osm lidí, takže toto kritérium také Grabmasters nesplňuje.

Proto se letošní Grabmasters NERUŠÍ!!!!

Ti, co těsně před, v průběhu nebo prostě nějak okolo turnaje onemocní, omluveni budou. Ostatní se pochopitelně mohou zúčastnit. Dress code pro tentokrát bude tolerovat různé výstřelky, jako roušky, gumové rukavice (na ně dokonce můžete aplikovat jak kalafunu tak pudr), plynové masky, či kompletní atombordely. To je mi Forbymu fuk. Já Forby dokonce chápu, že někdo nepřijede vůbec. Takoví ať se ozvou předem ať s nimi nemusíme počítat a můžeme je definitivně smazat a postoupit jejich místa odolnějším.

Ave já

photo: Tomáš Petrášek