Informace pro hráče Grabmasters

Poslední dny nejsou jednoduché a není snadné činit správná rozhodnutí … to nakonec vidíme každý den v televizi. Nechceme precizovat a proto jsme s naším vyjádřením nespěchali, abychom vám mohli dát alespoň do jisté míry komplexní informaci.

Nepochybně jste zaregistrovali, že aktuální ročník PGA byl přerušen a turnaje jsou rušeny či posouvány na pozdější termíny, což jistě nebude jednoduché, protože organizátoři budou těžko hledat volné termíny. Jedna věc je ovšem jistá. Některé turnaje nejspíš náhradní termín nenajdou, ale mezi těmi, které byly posunuty je jeden, který tento problém mít nebude. Je to turnaj turnajů … Masters v Augustě.

Již v sobotu jsme se sešli s organizátory našeho sesterskobratrského turnaje, konkrétně pak v golfovém klubu Dà lǜsè (大绿色) severně od Wu-Chanu. Místo je napůl cesty mezi Evropou a USA poté, co Amerika nepřijímá cestující z Evropy a ČR nepřijímá nikoho. Byli jsme požádáni, zda bychom dokázali počkat s Grabmasters na oznámení termínu The Masters a neodehrát náš major turnaj před tím americkým. Vyhověli jsme… My tedy budeme mazaně dělat, že vše běží normálně a termín turnaje se blíží a vy se budete našimi informacemi bavit a nebudete přemýšlet nad tím, kdy to přijde. Ze všech stran se na nás valí lži, nesmysly, katastrofy, plané sliby … tady to snad není nutné.

Vydržte, bavte se, těšte se. Ono to nakonec přijde.

photo: masters.com