Nový termín turnaje 2020

Otázka roku zní: kdy bude Grabmasters???

Nejspíš není potřeba vysvětlovat, jak tato otázka zní. Sice jste se ještě neptali všichni, ale bylo vás už dost na to, abychom se rozhodli, že vám půjdeme ještě trochu víc naproti. Bohužel můžeme, stejně jako vy, vycházet pouze z velice chaotických a často se měnících informací, které vyčteme někde na webu nebo si poslechneme v některé z těch úžasných reality show zvaných Tisková konference vlády. Ale to asi nemusíme vysvětlovat ani rozebírat. Nakonec v tom žijeme všichni společně a tak si nejspíš asi rozumíme.

Stále platí prohlášení, které učinil Forby. Připomeňme si ho: „Takže jsem dal hlavu dohromady a rozhodl takto: Grabmasters 2020 začne přesně druhou středu po prvním dni, kdy pošetilá světská vláda otevře restaurace a hotely a dovolí tak golfistům probrat své výkony u lahodného moku a nabrat sílu na další kola turnaje.“

Jak víte, dneškem počínaje jsme pokročili do stavu, kdy nám stojí v cestě poslední překážka – ubytování pro přespolní hráče. Toto by měl vyřešit 25. květen, kdy budou opět otevřena ubytovací zařízení a od tohoto data zatím odvíjíme i náhradní termín našeho turnaje.

Vybrali jsme 4. – 7. červen 2020 čímž bychom vám měli poskytnout i relativní dostatek času na vyřízení všech logistických záležitostí. Tedy pokud se někdo nezblázní a zase nám všechno nezatrhne. Už proto nechceme moc otálet a využít první příležitost.

Je nám jasné, že co hráč, to názor a že ani při nejlepší vůli – kterou beztak nemáme, a pokud ji máme, pak platí, že co se hráčům Grabmasters nelíbí, to je tradice – nejsme schopni vyhovět všem. Ale vaše názory nám nejsou lhostejné a proto budeme rádi, když se od vás v komentářích pod tímto článkem dozvíme, jak to vidíte vy.