Provoz webu Grabmasters v době přihlašování

Zajímavost, o kterou bychom se s vámi rádi podělili je informace o provozu našich webových stránek v době okolo spuštění registrace do letošního ročníku turnaje.

Velice si vážíme faktu, že i v dnešní době sociálních sítí pravidelně nacházíte čas a cestu na naše webové stránky, které se obecně pomalu ale jistě stávají archaickým zdrojem informací.

Je milé sledovat, že provoz na našem webu je poměrně stabilní i v dobách, kdy se nic neděje, okurková sezóna vesele běží a vlastně není o čem psát. I v letních měsících, kdy jsou stránky prakticky beze změn, se k nám vracíte a my si toho vážíme.

To, co bychom vám rádi ukázali, je nárůst vašich návštěv během prvních třech dnů od spuštění registrace, protože nárůst vašich návštěv byl tak rapidní, že jsme si to nemohli nechat pro sebe. Nevíme, jak na vás, ale na nás to zapůsobilo. Je úžasné vidět váš zápal a  zájem o Grabmasters i ve statistických datech.

Mimochodem …. pokud byste měli nápad, o který druh informací by se dal web rozšířit nebo pokud vám zde něco chybí, podělte se o své zkušenosti na facebookovém profilu a my na tom rádi zapracujeme.